Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Tilbyr HPV-vaksine på «drop-in»

Publisert: 14.nov.2016 10:10
Oppdatert: 14.nov.2016 10:10

Alle kvinner født i 1991 og senere får nå tilbud om gratis HPV-vaksine. I Løten blir det «drop-in» 23. og 30. november.

Fra november får alle kvinner født i 1991 eller senere tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine). Denne anbefales til unge kvinner fordi den forebygger livmorhalskreft og forstadier til livmorhalskreft.

– Jenter født i 1997 og senere har fått tilbud om HPV-vaksine gjennom barnevaksinasjonsprogrammet. Det er derfor gledelig at flere unge kvinner nå får dette tilbudet, sier virksomhetsleder Gunn Toril Larsen ved Helse og familietjenesten i Løten.

HPV-infeksjon er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen i verden. De fleste som er seksuelt aktive, blir smittet i løpet av livet. Vaksinasjonen består av tre doser gitt i løpet av 6–12 måneder. Unge kvinner i målgruppen kan få vaksinen ved å henvende seg til Helse og familietjenesten i Løten, som skal ha «drop-in» 23. og 30. november.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat