Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
NOK MAT: Styrer Svanhild Bysveen (t.v.) og kjøkkensjef Lise Solli Bakke sier dagens ordning med mat er god, men de er positive til å gjøre endringer.
 
Tok over etter 25 år
I 25 år har Svanhild Bysveen jobbet ved Løten helsetun. Nå har hun tatt over som virksomhetsleder.

Publisert: 03.jan.2017 20:33
Oppdatert: 03.jan.2017 20:33

I ble Svanhild Bysveen tilsatt som ny styrer/virksomhetsleder for Løten helsetun. Nå har hun tiltrådt, etter at Hanna Berget har gått ut i pensjon. Bysveen kom fra jobben som avdelingsleder.

Hun ser fordeler ved å jobbe i en liten kommune som Løten, med korte linjer og enkelt samarbeid. Samtidig sier hun at hun er imponert over frivillighetsviljen blant befolkningen. Hun trekker fram dem som kjører ut mat, og venne- og pårørendeforeningen som lager hyggekvelder.

– Jeg synes det er trist med mye negativ vinkling på eldreomsorgen, for det er så mye positivt og fint. Det er så mange flinke og snille folk. Jeg får ikke fullrost dem nok. Jeg synes det er trist at noen ser på det å komme på sykehjem som en straff. Det er bra å bo hjemme så lenge man klarer det, men den dagen det blir utrygt og vondt å bo hjemme - du verden så godt du kan ha det på et sykehjem, sier den nye lederen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke