Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Truer med å sende biler til hogger’n
To biler hensatt på kommunal eiendom i Løten sendes til bilopphoggeren om de ikke fjernes snarest.

Publisert: 28.mar.2017 19:22
Oppdatert: 28.mar.2017 21:57

To biler hensatt på kommunal eiendom sendes til bilopphoggeren om de ikke fjernes snarest.

Kommunen henvendte seg i vinter til naboer i Slipervegen for å få eierne av noen hensatte kjøretøy til å fjerne disse snarest. Det er ikke gjort. Derimot har kommunen funnet ut hvem som eier kjøretøyene, en hvit kassebil og en bil med grove offroad-dekk, begge uten skilter.

Opprinnelig ba kommunen om at bilene skulle være fjernet innen 6. mars. Nå har bileierne fått tiden fram til 12. april til å fjerne bilene. Er de ikke fjernet innen den tid, vil de bli sendt til bilopphoggeri for destruering. Eventuell vrakpant eller verdi av bilen vil bli satt opp mot utgifter for oppbevaring og borttransportering av bilen. Eventuelle utgifter kommunen har i forbindelse med bilene, vil kreves tilbakebetalt, skriver virksomhetsleder for Teknisk forvaltning Sigurd Dæhli i brev til bileierne.

Hensatte biler regnes som avfall, ettersom de kan utgjøre en fare for forurensing og forsøpling.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke