buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Utvider leteområdet
Tirsdag fortsetter letemannskapene å søke etter hamarsingen som er savnet i Løten. Søkeområdet utvides nå i en større radius rundt bilen som ble funnet forlatt i en grøft.

Publisert: 09.jan.2017 18:03
Oppdatert: 10.jan.2017 10:45

Torsdag i forrige uke satte politiet i gang en stor leteaksjon i området langs Østre Skogbygdveg og Militærvegen, like på grensen mellom Løten og Elverum.

En 50 år gammel mann fra Hamar har siden lille julaften vært sporløst forsvunnet. Politiet har grunn til å tro at mannen skal ha kjørt eller sittet på i en bil som kort tid senere ble funnet forlatt i grøfta langs Militærvegen.

Først 2. januar ble mannen meldt savnet av sin familie.

Politiet samlet derfor mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder for å søke i området like øst for Rokosjøen.

Større radius

Foreløpig har ikke det omfattende søket gitt konkrete resultater. Tirsdag fortsetter aksjonen som ble avsluttet før helga.

– Politiet og de frivillige letemannskapene starter opp igjen arbeidet. Vi utvider nå søkeområdet i en større radius rundt stedet bilen ble funnet, sier Bjørn Lier, politistasjonssjef i Hamar.

Torsdag og fredag søkte mannskapene 100 meter til hver side for bilvegen. Nå ønsker man altså å lete i et større område.

Eieren av bilen er avhørt, men ifølge Lier skal ikke denne personen ha noen direkte tilknytning til forsvinningssaken. Bilen skal ha vært lånt bort i flere omganger før den ble funnet forlatt.

Politiet har foreløpig ingen grunn til å mistenke at det har skjedd noe kriminelt.

Relevante tips fra bilister

Før helgen gikk politiet ut og etterlyste tips fra alle bilister som kjørte på Militærvegen lille julaften. Tilbakemeldingene har gitt politiet styrket tro på at mannen har vært i det aktuelle området.

– Vi har fått mange tips fra bilister. Noen av dem kunne også bidra med interessant informasjon som knytter den savnede til stedet og bilen, sier Lier.

Politiet har i samråd med savnedes familie besluttet å ikke gå ut med signalement, bilde eller identitet på mannen.

– Vi gjør en løpende vurdering rundt offentliggjøringen av mannens identitet. Vi er i dialog med familien, sier Lier.

En av årsakene til at man ikke ønsker å gi noe signalement er at informasjon om utseende, klær og farger kan påvirke eventuelle vitner og deres hukommelse.

– Vi ønsker tips fra alle som kan ha sett noe, sier Lier.

Stasjonssjefen kan foreløpig ikke si hvor lenge søket vil fortsette hvis man heller ikke denne uken gjør noen relevante funn.

– Vi vil først gjennomføre dette utvidede søket. Etter det vil gjøre en ny vurdering av situasjonen, avslutter han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat