Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Vil anlegge hytteveg

Publisert: 23.jan.2017 20:11
Oppdatert: 23.jan.2017 20:19

Noen hytteeiere ved Rokosjøen har søkt teknisk etat om å få etablere hytteveg.

Avtalen med Løiten allmenning som grunneier er i boks, og nå har hytteeierne ved Rokosjøen søkt kommunen om å få etablere veg. Traseen for vegen er i samsvar med den som ble godkjent av kommunestyret ved siste revidering av arealdelen av kommuneplanen.

Hytteeierne skriver at både de og allmenningen ønsker å etablere en enkel bok for å hindre uvedkommende fra å bruke vegen og eventuelle uønskede besøk på hyttene. «I den grad det er nødvendig søkes det derfor også om godkjenning av å sperre vegen for uønsket trafikk med en hensiktsmessig bok», skriver en av hytteeierne.

Bommen vil bli plassert på et egnet sted i samråd med allmenningen. Anlegget er planlagt utført i løpet av oktober, og maskinentreprenør Per L. Tønseth skal utføre oppdraget, står det i brevet til kommunen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke