Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Vil du få problemer om kontantene ble borte?

Publisert: 12.jan.2017 06:26
Oppdatert: 12.jan.2017 06:40

Arne Erik Monsrud

Fra Løten, bor i Oslo

– Nei, for meg går det greit, men mange gamle får problemer når alt blir databasert. For mange er det vanskelig å bruke internett, i tillegg er det mindre sosialt enn å kunne snakke med noen over en skranke. Det positive er færre svarte penger.

BORGHILD MIKKELSEN

LØTEN

– Jeg liker ikke at kontantene blir borte. Jeg bruker kort når jeg handler, men har en sønn som tar ut penger for meg i tillegg, for jeg må ha litt til innsamlinger og sånt. Jeg savner tiden da vi gikk i banken den 20. og fikk lønn, kaffe og kringle.

RUNE ØVERBY

LØTEN

– Behandle bankkunder på den måten? Det synes jeg ikke noe om. Utviklingen går for fort, og jeg synes de bør ta mer hensyn til eldre. Selv bruker jeg gjerne kontanter, og jeg synes ikke det er riktig at de skal fjernes. Men jeg får ikke gjort noe med det.

 
Arne Erik Monsrud fra Løten, bosatt i Oslo
Borghild Mikkelsen fra Løten
Rune Øverby fra Løten
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke