Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Vil koste rundt 40 kr
Pendlere må belage seg på å måtte punge ut når den nye riksvegen står ferdig og noen år.

Publisert: 30.mar.2017 14:52
Oppdatert: 30.mar.2017 14:52

Pendlere og andre som bruker vegen mye, reagerte da det i fjor høst ble klart at det vil koste 44 kroner å passere bommen som skal settes opp på Ebru. Også på dagens veg vil det bli satt opp bom. Nedbetalingstiden er på 20 år.

I innstillingen til Stortinget opererer Samferdselsdepartementet en gjennomsnittstakst på om lag 40 kroner, og at dette beløpet vil bli benyttet som grunnlag for å justere takstene. Takstene skal etter planen justeres i tråd med prisutviklingen.

Transport- og kommunikasjonskomiteen åpner for å justere ned prisene i sin innstilling, dersom den faktiske renten blir lavere enn renten prosjektet er beregnet ut fra. En gunstigere rente kan føre til lavere bompengepris per passering, raskere nedbetaling eller ytterligere satsing på infrastruktur. I sakspapirene bemerker de at det i denne sammenhengen er viktig å komme fram til en god løsning for dem som er mest berørt av bompengeprosjektet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke