buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NYE UTFORDRINGER: Endre Jørgensen (56) tar over som ny bestyrer for Løiten Almenning fra 1. september.
 
Vil satse på Budor
Det er ikke hver dag man får mulighet til å bli bestyrer for Løiten Almenning. Endre Jørgensen (56) grep muligheten da den bød seg, og han ser fram til å ta fatt på nye utfordringer.

Publisert: 17.mar.2017 18:41
Oppdatert: 17.mar.2017 21:17

Det er nemlig en stund siden sist jobben som bestyrer i Løiten Almenning var ledig. De siste 30 årene er det Arne Erik Myhre som har vært bestyrer. 1. september gir han stafettpinnen videre til Endre Jørgensen.

– Det er en spennende jobb i en solid bedrift. Løiten Almenning er også en viktig samfunnsaktør i bygda, og det trigger meg. Men jeg blir ikke her i 30 år, da vil jeg ha passert 85 år, sier Jørgensen til HA.

Løtensokningen har siden 2003 vært daglig leder i regnskapsbyrået Vekstra AS. Om noen måneder tar han fatt på nye oppgaver i hjemkommunen. De siste fire årene har han sittet i styret i Løiten Almenning, så han kjenner bedriften godt fra før.

– Men jeg er bevisst på at det er en helt annen rolle jeg nå skal inn i, sier han.

Ser muligheter

– Hva blir dine første oppgaver i jobben?

– Jeg må bli kjent med bedriften i hverdagen. Og vi skal få inn en ny organisering. Den skal bli mer tydelig mot de områdene vi driver på, sier Jørgensen, som er klar på at han vil ta med seg erfaringer fra både Myhre og de andre ansatte.

Han mener det er flere sider ved driften som blir viktig framover.

– Skogen, som er grunnlaget for almenninga, er godt drevet, og vi må sørge for å beholde det sånn. Å få på plass hyttetomter og infrastruktur på Budor blir også viktig.

Planene om alpinanlegg og hytteområde i Nordhuelia er foreløpig lagt på is. Jørgensen vil ikke ta opp igjen dette med det første.

– Det vil være viktigere å få mest mulig ut av investeringene som er gjort på Budor. Det har en god posisjon i nærområdet, og er også nære steder som Romerike, sier han.

Ingen revolusjon

56-åringen forteller at han ikke har noen planer om de store endringene.

– Det blir endringer i organisasjonen, og tydeligere fokus på de strategisk viktige områdene. Ikke en revolusjon, men endring blir det, sier han.

– Slik som jaktturisme snakkes det mye om i disse dager. Hvordan ser du på mulighetene for dette i Løten?

– Det ligger ikke noe i korta at det vil bli tydelig flagget. For det første har vi store oppgaver i kjernevirksomheten. For det andre er jakt en viktig del av godet for dem som bor i bygda. Men det er ikke dermed sagt at vi ikke skal se på mulighetene som er der, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat