Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
arrangør: Lars Bryhn Nyland.
 
Vil skape juleglede
Det finnes en god del mennesker som gruer seg til jul. Basecamp Event på Budor skal gjøre advent litt lysere for fem familier.

Publisert: 29.nov.2016 19:23
Oppdatert: 29.nov.2016 19:23

Sammen med Hesteespen og Budor Gjestegård arrangerer Basecamp Even & Kickoff gratis familiedag med julemat og aktiviteter på Budor en lørdag i desember. 20 personer fra fem familier er påmeldt til arrangementet, som er fullbooket.

– Vi gjør dette for dem som trenger det mest. Det er mange som trenger et sånt tilbud, som føler at de kanskje ikke strekker til for barna sine i jula, sier Lars Bryhn Nyland i Basecamp.

NISSEN KOMMER

På Budor blir det kjøring med hest og slede, nissen har meldt sin ankomst, og det blir ulike aktiviteter.

– Ideen er å skape en hyggelig dag. Barn fra økonomisk vanskeligstilte familier faller ofte utenfor. Det er vondt å være den eneste eleven i klassen som ikke har noe spennende å fortelle om på skolen når jula nærmer seg, sier Nyland.

– Det er mange som gruer seg til jul.

FANT FAMILIER SELV

Arrangørene henvendte seg til kommune, sosialkontor, barnevern og Nav i håp om hjelp til å finne deltakere, men Nyland forteller at det var lite hjelp å hente.

– Vi ba om hjelp til å plukke ut noen deltakere, men på grunn av taushetsplikten lot ikke det seg gjøre. Derfor har vi funnet familiene selv, forteller Nyland.

Basecamp har arrangert førjulsselskap for vanskeligstilte to ganger tidligere.

– Dette er en tradisjon vi fortsetter med, sier Nyland.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke