Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Vil utvide tannlegekontoret

Publisert: 13.jan.2017 16:38
Oppdatert: 16.jan.2017 06:31

Godtanna tannlegeteam har søkt kommunen om å få disponere 10 kvadratmeter tilleggsareal i tilknytning til sine nåværende lokaler.

I januar i fjor sendte Godtanna tannlegeteam en søknad til kommunen om å få utvide med 10 kvadratmeter. Etter 11 måneder kan de fortsatt ikke se å ha fått noe svar på henvendelsen, så nå prøver de seg med et nytt brev til kommunen. Her skriver de at det ville glede dem mye om de kunne få en umiddelbar avklaring. Uavhengig av muligheten for å få utvide planlegger de en større oppussing av lokalene med nytt gulvbelegg og maling. Samtidig vil de endre plasseringen av stolen på et av behandlingskontorene, noe som vil kreve endring av plasseringen av vann, luft og avløp til denne stolen. De ønsker også å bygge inn OPG-røntgenapparat, med bly i veggene. Klinikken må stenges under oppussingen. Arbeidet er planlagt til de to siste ukene i februar, og de vil gjerne vite om de får utvide med 10 kvadratmeter før de setter i gang, sånn at de unngår flere perioder med stans i behandlingstilbudet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke