Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Vurderer bredbånd i seks områder

Publisert: 03.apr.2017 17:51
Oppdatert: 03.apr.2017 17:51

Rokosjøvegen, Brennerivegen, Mostuefeltet i Nordbygda, boligområdet rundt Kile og Tingberg, Arnsetvegen og Østrovegen/Vivelstadvegen er områdene kommunen vurderer for bredbåndsutbygging.

Stortinget har bevilget 138 millioner kroner i støtte til lokale utbygginger. Om mange melder interesse for å være med på dugnad for å få bredbånd, kan kommunen søke om penger. Beboere i Løten må selg regne med å delta i graving og betale en sum i inngangsbillett.

Løten kommune har tidligere bedt om innspill fra områder hvor beboerne ønsker bredbånd, og hvor interessen er så stor at det er fornuftig å bygge ut. De har nå kommet fram til seks områder: Rokosjøvegen (hele eller deler av strekningen), Brennerivegen, Mostuefeltet i Nordbygda, boligområdet rundt Kilde og Tingberg, Arnsetvegen og Østrovegen/Vivelstadvegen. Nå ønsker kommunen beboernes innspill til disse seks områdene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat