buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
STOPP: Mange vil stoppe planene om utbygging av Lunkelia. I dag skal politikerne si sitt.
 
Lunkelia - hva skjer?
I dag skal politikerne si sitt om hytteplanene i Lunkelia i Ringsaker.

Publisert: 09.nov.2016 07:23
Oppdatert: 09.nov.2016 07:22

Norges største hytteområde kan bli enda større. Tusenvis av hytter er bygd i Ringsaker, nå kan det bli enda flere. Pihl vil bygge ut Lunkelia, men planene deres er ikke møtt med jubel. Snarere tvert i mot. Protestene har vært mange, for mange mener at nok er nok. Blir det slik?

* Det kan vi få et svar på i dag. I morgentimene drar politkerne i Ringsaker til fjells. De skal se på Lunkelia, og planene for utbygging. Etterpå drar de tilbake til Brumunddal, kaster boblejakka, og skal da diskutere om Pihl skal få bygge en ny hyttelandsby i fjellet eller ikke. Vår medarbeider Jo Kjetil Heggelund kjenner Lunkelia-planene ut og inn. Han er med politikerne på befaringen, og han skal fortelle deg hva de bestemmer seg for i møtet senere på dagen. Følg med på h-a.no så er du oppdatert.

* Hamar må spare. Spart penger har de sikkert, men har det vært nok? I dag skal rådmannen fortelle politikerne om hva han mener skal kuttes og ikke. Kommer det overraskelser? Det vil vår medarbeider Eli J. Haugen fortelle deg om når politikerne benker seg til budsjettdebatt i formiddag.

* Storhamars håndballjenter har et mål om å bli topp-fem i årets serie. Da må de slå Tertnes, som kommer på besøk til Boligpartner Arena i kveld. Arne Senstad tror det blir et tett og tøff kamp, men de vil kjempe for sin andre strake seier mot Tertnes. Vår medarbeider Truls Blystad er på plass for å fortelle deg hvordan det går med Storhamar, som spiller sin siste kamp før nyttår i kveld.

* Dette, og mye, mye mer får du om du følger med på h-a.no utover dagen og kvelden. Som abonnent får du nyhetene først!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat