21. mai
Foto: Frederik Garshol / Hamarregionen reiseliv.
 
«Mesternes mester» ble arrangert på Stortorget
Hamar-elever i duell på Stortorget.

Publisert: 06.des.2017 15:41
Oppdatert: 07.des.2017 10:32

Premieren på Mesternes Mester er fredag 5. januar på NRK, men i dag, onsdag ble det arrangert en "lokal" variant av konkurransen.

Dag Erik Pedersen var på plass og lagene fra Ajer ungdomsskole og Wang Ung stilte til duell i tautrekking.

Wang Ung vant

Etter tre runder sto Wang Ung som vinner.

Stuntet er et vorspiel til det som skal skje på Idrettsgallaen som avholdes i Hamar 6. januar. Da kommer Mesternes Mester tilbake og da får elevene konkurrere mot de ordentlige deltakerne fra Mesternes Mester.

Også da vil Stortorget bli arenaen, og Dag Erik Pedersen håper på at mange tilskuere vil fylle torget. Pedersen vil selv lede showet fra scenen med storskjemproduksjon.

Det er Hamar kommune som står som arrangør.

Utvider festen

- Idrettsgallaen har vært arrangert på Hamar hvert år siden 2002, med unntak av 2016. Som vertskap ønsker vi å inkludere hele Hamar i arrangementet. Vi utvidet i 2017 med Idrettsfest på Stortorget for å skape noe som enda flere kunne ta del i, spesielt noe som engasjerer barna, sier kultursjef i Hamar kommune, Morten Midtlien, i en pressemelding.

Reiselivssjef Merethe Sandum er klar på betydningen av Idrettsgallaen for Hamar.

- For regioner som Hamarregionen, som ikke har de store fyrtårnene i reiselivet, er arrangement kanskje den største og viktigste driveren for tilreisende. Derfor er det viktig å organisere seg godt og bruke den dynamikken som ligger hos den enkelte, til felles glede. Dette er årsaken til at vi nå står enda sterkere sammen om Idrettsgallaen, sier hun i pressemeldingen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.