buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Mot sommerrekord på Sjusjøen
Sjusjøen Hytteutleie opplever en økning i etterspørselen etter å leie hytte på Sjusjøen på 20 prosent så langt i juli.

Publisert: 16.jul.2017 08:53
Oppdatert: 17.jul.2017 07:22

Sjusjøen Hytteutleie eies av Ringsaker allmenning.

De har rundt 100 hytter i alle størrelser som de formidler på vegne av hytteeierne til et økende marked.

Daglig leder Johnny Stafsnes-Gregersen forteller at de så langt har økt utleien i juli i år sammenlignet med juli i fjor med 20 prosent.

Aktiv ferie

– Vi merker at interessen for å oppholde seg på Sjusjøen sommerstid, er økende. Tidligere har sommeren vært lavsesong hos oss, men nå begynner besøket å nærme seg november i besøk, opplyser Stafsnes-Gregersen.

Han tror det skyldes økt satsing på sommeraktiviteter som sykkelturisme, men også at de har satset mer på markedsføring av området utenfor Norge.

Rolig hjørne i verden

Det er trendy med aktiv ferie. Samtidig er tross alt Sjusjøen i kort avstand til familieattraksjoner som Hunderfossen og Maihaugen på Lillehammer, som gjør at det er litt av hvert å foreta seg.

Stafsnes-Gregersen mener at mange familier også har oppdaget at hytter er konkurransedyktige på pris.

– For tiden er den norske kronen svak, noe som gjør det relativt sett billigere å feriere i Norge for nordmenn, og billigere også for utlendinger. Tror du det kan spille inn?

– Ja, det kan spille inn. Samtidig ser vi at det er en del uroligheter og terror rundt omkring i verden, noe som fører til at en del utsatte reisemål blir valgt bort. Sjusjøen oppleves i så måte som et veldig trygt og rolig område. Og samtidig får vi nok også drahjelp av kronekursen, tror Stafsnes-Gregersen.

Snøhaug på vent

Snøhaugen på bildet er kunstsnø som ble produsert sist vinter, og er lagt opp under spesielle presenninger for å tas fram til senhøsten og sesongåpningen på skiskyting og andre tidlige renn.

Det internasjonale skiskyttermiljøet er en viktig kunde for blant annet Sjusjøen Hytteutleie, som setter sammen pakker med innkvartering og bespisning til skiskytterstjernene.

– Alt gjør at aktivitet og arbeidsplasser på Sjusjøen sikres, og vi opplever mange gode tilbakemeldinger, noe vi også ser når kundene våre rater oss på internett, sier Stafsnes-Gregersen.

Sjusjøen Hytteutleie har for tiden 14 ansatte i hele- og delte stillinger, som tar seg av booking og renhold av hytter.

I 2016 var omsetningen på 19,4 millioner kroner. Årsresultatet for fjoråret kom på minus 339.000 kroner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat