23. okt
Midlertidig bru ved Tjernli skal settes opp natt til onsdag.
FOTO: Christian E. Bergheim
 
Nattarbeid på E6 og riksveg 25
Det blir omkjøringer og manuell dirigering når Nye Veger ved flere steder utfører nattarbeid kommende netter.

Publisert: 08.jan.2019 16:37
Oppdatert: 08.jan.2019 18:37

Brua over E6 ved Skappalgutua som ligger mellom Rudshøgda og Moelv skal rives natt til onsdag. Det medfører stengt veg og omkjøring via gamle E6 mellom Økelsrud og Moelv.

Nye Veier informerer også om at det vil bli manuell dirigering på E6 Tjernli sør for Brumunddal natt til onsdag.

- Det blir omkjøring for E6-trafikken mellom Økelsrud og Moelv natt til onsdag for å rive en bru over E6, og sør for Brumunddal blir det manuell dirigering for å legge E6-trafikken over på den midlertidige brua over jernbanen ved Tjernli. Arbeidene ved Tjernli starter allerede kl. 18.00 tirsdag ettermiddag, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet.  

Nattarbeid ved Midtstranda og Åkerskrysset i Hamar får også innvirkninger på trafikken.

- Vi er allerede godt i gang med å utvide Vangsvegen fra to til fire felt langs Midtstranda og videre gjennom Åkerkrysset opp til Ridabu. Natt til onsdag og natt til torsdag blir E6-trafikken gjennom Åker lagt via rundkjøringene på Rv. 25, og natt til torsdag blir lyskrysset ved Disen erstattet med en midlertidig rundkjøring, sier Moshagen. 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke