buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FOTO: Trond Lillebo
 
Nav-ansatte vil fortsatt ha drop-in for brukere
Nav vil ikke lenger ha brukere inn på kontorene med spørsmål, men de ansatte protesterer mot pålegget om å henvise til digitale løsninger, skriver Klassekampen.

NTB
Publisert: 27.apr.2017 07:20
Oppdatert: 27.apr.2017 12:12

Fra 3. april reduserte Nav muligheten til å be om hjelp på Nav-kontorene uten å ha et avtalt møte, annet enn ved akutte tilfeller. Brukere blir i stedet bedt om å ringe eller ta kontakt over internett. I en rapport fra Nav i januar het det at flere ansatte gruet seg til de ikke lenger kunne hjelpe brukerne direkte.

– Per dags dato har jeg ikke lov til å veilede brukere om regelverk, selv om det er et felt jeg kjenner godt. Jeg er nødt til å henvise videre, sier Reidar Mysen, tillitsvalgt for Norsk Tjenestemannslag (NTL) ved Nav Grünerløkka og styremedlem i NTL Oslo, til Klassekampen.

Han mener denne standardiseringen vil gå ut over brukerne, og han vil ha en garanti om at veiledere ikke blir sanksjonert om de velger å bruke skjønn i saker.

Tjenestedirektør Kjell Haugvik i Nav erkjenner at endringene er krevende, men sier god service i dag betyr gode digitale løsninger.

– Det er en betydelig overgang for både brukere og ansatte, og noen medarbeidere føler nok at deres arbeidsområde forsvinner inn i nye tjenester og heller ville foretrukket å gjøre det på gamlemåten.

(©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat