buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Opphører: Nille på Torghjørnet har opphørssalg. Fra nyåret blir Nille i Hamar å finne på Maxi og CC Stadion. FOTO: Eli J. Haugen
 
Nille gir seg på Torghjørnet
Nille-butikken på Torghjørnet stenger dørene i begynnelsen av januar.

Publisert: 28.des.2016 10:20
Oppdatert: 28.des.2016 10:25

Butikken i andre etasje på kjøpesenteret ved Stortorget har startet opphørssalg. De vil ha åpent noen dager på nyåret, før det er slutt for det som er Nilles eldste butikk i Hamar. I mange år drev Nille butikk i underetasjen på senteret, før de etter hvert flyttet opp i senterets andre etasje.

Sentrum taper

Etter at CC Stadion åpnet i november 2014, flyttet flere av Torghjørnets leietakere dit. Nille er siste gjenværende leietaker på butikksiden i andre etasje på Torghjørnet. Når Nille stenger dørene, vil det kun være igjen kafeen i andre etasje, mens det fortsatt på det nærmeste er fylt opp med leietakere i senterets første etasje.

Nilles ansatte har ikke anledning til å uttale seg til media, og vi får heller ingen kommentar fra Nilles distriktsleder i Innlandet.

Kontrakten går ut

Senterleder Gard Engh ved Torghjørnet opplyser til HA at Nilles kontrakt med dem går ut ved årsskiftet, og at de ikke har fornyet denne. Nille har butikker på både Maxi og CC Stadion, og er slik sett godt representert i Hamar. Ifølge foretaksregisteret hadde Nille Torghjørnet i 2016 7 ansatte.

Engh opplyser at eieren av Torghjørnet, som er selskapet Salto Torghjørnet AS, jobber med utviklingsplaner for eiendomsmassen, men at det ikke er konkludert med hva dette skal bli ennå. Torghjørnet har ingen ny leietaker til det aktuelle lokalet på hånda.

Salto Torghjørnet hadde i 2015 7,7 millioner kroner i totale inntekter. Omsetningen har gått ned år for år de senere årene. I 2015 ble årsresultatet på minus 8,4 millioner kroner, noe som en avskrivning på 12 millioner kroner bidro til.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat