Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
ny fartsgrense: Ådalsbrukvegen. foto: Rolf Småriseth
 
Ny fartsgrense mellom Ådalsbruk og Løten
Statens vegvesen har vedtatt særskilt fartsgrense på 50 km/t på fylkesveg 162 mellom Ådalsbruk og Løten sentrum.

Publisert: 06.aug.2018 12:36
Oppdatert: 06.aug.2018 13:03


Statens vegvesen har etter omfattende arbeid med å kvalitetssikre gangfelt landet på vedtaket, som er godkjent av politiet, kommunen og fylkeskommunen.

– I Ådalsbrukvegen, fylkesveg 1 62, i Løten kommune ligger det to gangfelt som ikke ble sikret den gangen vi gikk igjennom sakene og vurderte stedene. Nå har årsdøgnstrafikken økt på grunn av oppgradering av vegen, omkjøringer grunnet ombygging av jernbane – undergangen og vi ønsker å sikre disse to gangfeltene ved å senke fartsgrensen i området til 50 km/t, skriver Statens vegvesen. Fartsgrensen på den om lag tre kilometer lange strekningen som forbinder Ådalsbruk i sør med Bergum og Løten sentrum er i dag 60 km/t.

– Vedtaket er gyldig fra det tidspunkt skiltene er satt opp og avdekket, skriver seksjonsleder for plan og trafikk Hanne Finstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke