19. jan
 
Disse spiller på Kønnband
Darling West, Amund Maarud & Lucky Lips er klare for årets Kønnband. Det er også det mer lokale bandet Meer.

Publisert: 13.jun.2018 10:09
Oppdatert: 13.jun.2018 12:19

Dette kom fram da arrangørene av årets Kønnband-festival presenterte nye artister onsdag morgen.

Kønnband arrangeres helgen 19. og 20.oktober.

GJENNOMTENKT

- Vi har stor tro på at artistene appellerer til den urbane bygdekulturen i Stange, sier kultursjef Solbjørg Tveiten og er svært fornøyd med årets artister. – Artistene vi slipper i dag er en del av et nøye gjennomtenkt program hvor  variasjon og kvalitet er fundamentet. For oss er det viktig at festivalartistene kler hverandre og samtidig underbygger hverandres uttrykk.

HER kan du lese om et par artister som allerede er klare.

 DARLING WEST

Darling West har utviklet seg til å bli et av Norges ledende country- og americanaband. De har spilt på kryss og tvers av landets konsertscener og er nå endelig klare for å innta Stange bibliotek under Kønnband. I 2016 vant de Spellemann for albumet «Vinyl and a Heartache». Darling West sitt nye album «While I Was Asleep» slippes på Jansen Records 16. februar 2018. De gleder seg til å spille nye og gamle låter - for nye og gamle fans.

 AMUND MAARUD

Amund Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Hans sjette soloalbum er under ferdigstilling og viser en artist som ikke stopper opp, men fortsetter å utforske nytt terreng. Det er country, bluegrass og soul-referanser i lydbildet, i tillegg til Amunds sterke bluesidentitet i både vokal og gitar. Til å spille sammen med seg har Amund fått med seg americana/bluegrassbandet Lucky Lips fra Oslo.

 MEER

Hedmarksbandet MEER, med åtte musikere, gleder seg til å gi publikum en helt spesiell opplevelse under Kønnband. «Vi gleder oss veldig til å spille på Kønnband igjen! Vi er veldig glade i Stange. Flere av oss er jo vaskeekte stangesokninger - Knut og Johanne kommer fra Tangen, Eivind fra Ilseng, og Ole bor i Romedal. Sju av åtte bandmedlemmer har dessuten gått på musikklinja her! Det er en ære å dele scene med noen av landets fremste musikere, og etter mange timer i studio med andreplata er vi veldig gira på å spille konserter!»

 

Artister som allerede er klare for Kønnbandfestivalen er Susanne Sundfør og Stein Torleif Bjella.

HA kommer tilbake med mer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke