20. jul
Ole Magnus Bakken: Fylkesmester for sjuende gang.
FOTO: Privat
 
Ole Magnus Bakken vant igjen
Ole Magnus Bakken fra Løiten skytterlag forsvarte seieren fra fjorårets fylkesmesterskap og vant med 348 poeng, ett fattig poeng foran Bent Ove Bredal Løvåsen fra Trysil. Dette var Bakkens tredje fylkesmesterskap på rad og sjuende seier totalt.

Publisert: 09.des.2018 20:15
Oppdatert: 09.des.2018 20:20

Mesterskapet ble arrangert fredag til søndag, og det var Bent Ove Bredal Løvåsen og Sverre Frøshaug som åpnet med henholdsvis 347 og 346 allerede fredag kveld. Det var ingen som klarte å straffe disse poengsummene før Bakken kom på søndag og prikket inn 348. Rune Vanevjen Olsen fra Nord-Odal, Matheas Amb fra Lismarken og Sindre Nordvik fra Løiten klarte henholdsvis 346, 345 og 344 på lørdag, men Bakken tok seieren foran Bredal Løvåsen og Frøshaug med henholdsvis 348, 347 og 346. I et av siste lagene søndag kilte også Ole Anders Hagen fra Elverum seg inn blant de beste med 345 poeng. Medaljerekkefølgen i mesterskapet ble derfor til slutt: 1. Ole Magnus Bakken 348, 2. Bent Ove Bredal Løvåsen Trysil, 347 og 3. Sverre Frøshaug Løiten 346.

Best gjennom sesongen

Bakken har vært den beste innendørsskytteren denne sesongen og det var derfor ingen overraskelse at han tok hjem et nytt fylkesmesterskap. Han var også godt fornøyd med nok en seier, og han har planene klare for flere innendørskonkurranser framover.

-  Jeg har ingen planer om å legge opp enda, og er godt fornøyd med resultatet i dag, sier Bakken og fortsetter:

-  Jeg gjorde noen små justeringer på stillingen etter skytingene forrige helg, og det ser ut til å slå positivt ut. Jeg har fått en bedre stabilitet i skytingen og seriene sitter bedre nå, sier Ole Magnus Bakken.

Bakken regner ellers med at han har 13-14 stevner igjen før innendørssesongen er over.

Øvrige lokale resultater

Fylkesmesterskapet samler mange skyttere fra skytterlagene på Hedmarken, og det ble oppnådd mange gode resultater av skyttere fra Hedmark skyttersamlag. Blant ungdoms- og veteranskytterne merker vi oss følgende klasseresultater:

Delt seier i rekruttklassen mellom Anton S. Bratvoldengen, Stange og Romedal og Markus Lauritzen fra Sørskogbygda med 348 poeng. I eldre junior ble det seier til Viktor Rasmussen fra Løiten med 339 poeng. I juniorklassen ble det andreplass til Sander Harildstad fra Lismarken med 345 poeng. I veteranklassen (V65) ble det seier til Magnar Konningrud fra Nes med 348 poeng og i V55-klassen ble det delt andreplass til Erik Skaug og Per Egil Storsveen fra henholdsvis Åsheim og Løiten med 344 poeng. Egil Wikan fra Nora vant med 348.

I klasse 2 vant Ida Mari Engevold fra Stange og Romedal med 344 poeng foran Eli Lunde fra Tangen og Rune Botten fra Løiten med henholdsvis 340 og 339.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke