buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Politiet har fått nytt tips i Evje-saken. Sting Ingar Evje forsvant fra hytta si på Sjusjøen 3. mai:
 
Familien reiser opp til Spåtind for å lete etter Evje i dag
- Nye observasjoner i Spåtind-området gir håp om at han fortsatt er i live, sier søsteren Janne Evje.

Publisert: 12.aug.2017 13:26
Oppdatert: 14.aug.2017 06:36

Stig Ingar Evje, som forsvant fra hytta si på Sjusjøen 3. mai, har mulig blitt observert igjen.

- I går kveld klokken 20:30 ble det gjort observasjoner av person som likner Evje ved Kleivmosæterhøgda på Nord Torpa, meldte politiet på Twitter i 11-tiden lørdag formiddag.

- Det kom inn et tips om fra en person i Spåtind-området som hadde observert en mann som han syntes lignet veldig på Evje. Observasjonen ble gjort halv ni fredag kveld, men politiet fikk ikke vite om dette før i dag. Men vi tar observasjonene på største alvor, og registrerer at det er gjort i samme område hvor vi har fått flere tips tidligere, sier Terje Krogstad, lensmann i Ringsaker.

- Tips oss raskt, sier politiet

Krogstad sier til HA at de har besluttet å ikke starte søk med hund.

- Det ble vurdert hvorvidt vi skulle sette på noen hund, men det er mye folk i området, og vi han kan ha beveget seg langt siden vitnet observerte denne personen i går kveld og fram til politiet ble varslet i dag. Det vi ber om er at folk varsler politiet med en gang. Og skulle de møte han i terrenget, så prøv å snakk med vedkommende, sier Krogstad, og minner om politiets telefonnummer 02800. 

- Gir oss håp, sier søsteren

- Nye observasjoner i Spåtind-området gir håp om at han fortsatt er i live, sier søsteren Janne Evje til HA.

- Vår bror har god kjennskap til området fra sin tid i Forsvaret. Det styrker de fire vitneobservasjonene som er gjort i nærheten av hotellet på Spåtind, har hun uttalt tidligere. Da hadde en person som lignet Evje blitt observert ved Spåtind både 14. mai, 23. mai, 1. juni og 3. juni. 

- Noen av de nærmeste pårørende er på vei oppover til Spåtind i kveld, og har med noen venner og bekjente som skal lete i området, sier Krogstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat