buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Politiet plukket opp skiløper som gikk langs riksvegen
Politiet i Innlandet fikk melding om en ivrig skiløper som gikk langs riksveg 4. - Det finnes bedre alternativer enn riksvegen for å gå langrenn, sier politiet, som fikk fjernet langrenneren.

Publisert: 17.jan.2018 11:09
Oppdatert: 17.jan.2018 11:41

Det var onsdag formiddag politiet fikk inn meldinger om en vel ivrig skiløper som gikk langrenn langs riksveg 4 ved Harestua i Oppland.

Operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt, forteller at en patruljebil plukket ham opp og fikk fjernet ham fra vegen.

- Det har jo vært mye snøfall i det siste, så det skal være mulig å finne alternativer til skiløyper enn langs riksvegen, sier Midthaug.

- Du vil ikke anbefale å gå langrenn langs riksvegen?

- Nei. Der er det dårlig føre. Han ble fjernet av hensyn til sikkerhet både for seg selv og for trafikantene, sier operasjonslederen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat