buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FORNØYDE: Arild Brattheim og datteren Sine Brattheim (10) var strålende fornøyd med sitt kjøp av telemarkutstyr. Foto: Remi Laakso
 
Populær bruktsalgdag
Det står ubenyttet skiutstyr for 300 millioner i norske hjem. Lørdag var den store bruktsalgdagen. – Et kjempefint tilbud, mente Arild Brattheim som kjøpte brukt telemark-utstyr til datteren Sine (10).

Publisert: 12.nov.2016 15:26
Oppdatert: 12.nov.2016 15:31

Sine har lånt utstyr for å prøve telemark – men på Stortorget lørdag fant Arild utstyr som så nærmest nytt ut – og som var priset langt lavere enn i en sportsbutikk.

Sine var slett ikke misfornøyd med at utstyret var brukt.

 

Klasseforskjeller

Sist uke offentliggjorde Aftenposten resultater fra en undersøkelse gjort av Respons Analyse på vegne av Sparebank 1, som sammen med Norges Skiforbund, er initiativtaker til den nasjonale byttehelgen.

Undersøkelsen viste blant annet at «dårlig råd og utstyrspress gjør at hver tredje barnefamilie sier de må velge bort enkelte idretter». I den samme artikkelen sier Åse Strandbu ved Norges idrettshøgskole at det i dag tendenserer til at man ser større klasseforskjeller innen barne- og ungdomsidrett.

 

Proffutstyr

På Stortorget lørdag var det fullt mulig å finne ski til barn for en hundrelapp, men også proft utstyr kunne handles langt rimeligere enn i butikkhyllene. Ansvarlig for arrangementet, Kjetil Kjærnes, viste fram et par ski som en av skikretsens beste løpere hadde brukt, og blitt nummer ti med i norgescuprenn i fjor, og fortalte at disse kunne kjøpes for 2.500,- - mot opprinnelig pris 7.200,-

Hans egen datter, som er 14 år, hadde også funnet seg fine konkurranseski under bruktsalgdagen – og hun var kjempefornøyd.

Markedsplassen var rigget av Ottestad IL, Vang Skiløperforening og Hamar Skiklubb.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat