buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
De har pyntet torget til helgas juleaktiviteter
Hvis du legger turen til Hamar sentrum lørdag formiddag, er det et julepyntet Østre Torg som møter deg. Her blir det masse juleaktiviteter på formiddag.

Publisert: 30.nov.2018 18:35
Oppdatert: 30.nov.2018 18:41

Fredag ble det satt opp en skigard på Østre Torg, det ble hengt opp massevis av fuglenek, bordene på torget ble pyntet med bar og røde kuler og det ble satt opp flere juletrær i tillegg til det store juletreet som allerede er på plass. På scena midt på torget er det også hengt opp en kjempediger julekrans.

- Det er den største julekransen vi noen gang har laget, sier Anne Turid Hindenes og Eirik Løvoll i ATH Flora Design. De hadde fått ansvaret for å pynte deler av Østre Torg.

På formiddagen lørdag skal det foregå flere aktiviteter på torget, Her blir det juleverksted for de minste, det blir hoppbakke for "minihoppere", du kan lage din egen julekrans og det blir også mulighet for å kjøpe lunsj.

- Her kan du også ta med hele familien og ta fine julebilder i benkene som er julepynta, sier Therese Enger Andersen, arrangementsansvarlig på Hamar bibliotek.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat