buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
panorama: I dette leilighetskomplekset i Tørudvegen i Brumunddal flytter det inn nærmere 30 beboere i desember.Foto: john arne holmlund
 
Fra bolig til leilighet i Tørud Panorama
Tidlig i desember flytter rundt 30 mennesker inn i 14 nye leiligheter i Tørud Panorama i Brumunddal.

Publisert: 11.okt.2016 06:10
Oppdatert: 11.okt.2016 06:15

Leilighetskomplekset som er levert av Moelven Bygg Modul, er satt opp i løpet av sommeren og høsten.

– Da vi stakk spaden i jorda, ble det fart på salget også. Den siste leiligheten ble solgt for noen uker siden, sier styreleder Petter Johnsen som eier Positiv Utvikling AS sammen med Leif Atle Viken.

– Hvem er kjøperne?

– Det er i all hovedsak brumunddøler som selger sin enebolig og som ønsker seg en moderne leilighet. Noen av kjøperne bor i nabolaget, opplyser Johnsen.

Satser tre

Positiv Utvikling med eiendomsutviklerne Johnsrud og Viken satser på tre i stedet for betong. Kun parkeringskjelleren med 28 oppstillingsplasser blir i betong.

Johnsrud og Viken tror på trevirke som byggmateriale og det har slått an blant kjøperne i Tørudvegen.

– Med moduler i tre reises bygget raskt og effektivt. Det ser pent ut og det liker kjøperne. Det kommer til å en penere fasade når terrassene er på plass, sier Johnsrud.

Moelven-modulene rager i været og gir fantastisk utsikt uansett etasje i bygget du bor.

Eier bygårder

– Fra takterrassen kan man nyte utsikten mot Mjøsa og Minnesund, påpeker Johnsrud.

Selskapet Positiv Utvikling AS gjorde sitt inntog på eiendomsmarkedet i Ringsaker med en firemannsbolig i Moelv i fjor. Fra før eier Johnsrud og Viken henholdsvis Parkgården og M-hus i Brumunddal sentrum.

Viken var også mannen som solgte sin opsjon på renseanleggstomta til Arthur Buchardt, slik at eiendomsutvikleren kan bygge Mjøstårnet i 17 etasjer de neste to årene.

For å kunne realisere Tørud Panorama i skråningen overfor sykehjemmet måtte parhestene kjøpe den tidligere gartneritomta på 5,2 mål. På tomta sto en eldre enebolig som ble revet til fordel for leilighetene.

50 millioner kroner

Det er investert nærmere 50 millioner kroner de 14 leilighetene. Boligkomplekset skiller seg ut med sine loftstuer og takterrasser.

Det bygges mange leiligheter i Brumunddal i øyeblikket. Godt voksne kjøpere med en enebolig til salgs ser ut til å like nye leiligheter med jordvarme, garasjeanlegg med heis opp til leilighetene ferdig opparbeidete utearealer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat