buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Full fart framover
Øyvind Moshagen i Nye Veier sier det trengs langt mer ekstremt vær for å forsinke byggingen.

Publisert: 04.jan.2018 16:19
Oppdatert: 04.jan.2018 16:19

Prosjektdirektøren er godt fornøyd med framdriften til Hæhre og Veidekke i henholdsvis Stange og Ringsaker. Også i Hamar er man i gang, men størsteparten av aktiviteten skjer i nord og sør.

Moshagen forteller at været er en sikkerhetsfaktor man må ta ekstra hensyn til, men at entreprenørene er nøye på å forebygge eventuelle skader.

– Vi har ikke hatt noen ulykker så langt, sier Moshagen.

– Taper dere noe tid på været?

– Nei, i liten grad. Hvis vi skal bli forsinket, så må det være snakk om ekstremvær. Produktiviteten er naturligvis lavere om vinteren, men det er helt normalt.

Moshagen forteller at bilistene på Bergshøgda snart vil legge merke til at det dukker opp både ramper og midlertidige omkjøringer. I tillegg skal det sprenges vekk store mengder fjell, så bilistene oppfordres til å smøre seg med tålmodighet hvis det skulle bli noen minutter å vente.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat