buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BLODSPOR: Her ble kvinnen funnet med store skader. Politiets krimteknikere brukte torsdagen til å undersøke blod og andre spor i området rundt funnstedet. FOTO: Christian E. Bergheim
 
Mann pågrepet
Politiet har pågrepet en person etter den grove voldsutøvelsen i Moelv sentrum torsdag.

Publisert: 09.des.2016 12:36
Oppdatert: 09.des.2016 14:49

Den pågrepne er en mann i slutten av 20-årene. Både han og fornærmede i saken er fra Somalia. Han ble pågrepet i dag på Vinstra i Gudbrandsdalen.

Politiet kunne gå til pågripelse av mannen etter å ha gjennomført omfattende teknisk og taktisk etterforskning i løpet av torsdagen og fredagen.

Mannen vil bli avhørt om voldsutøvelsen han er siktet for, og vil bli fremstilt for varetektsfengsling. Etterforskningen fortsetter for å bringe klarhet i omstendighetene rundt voldshendelsen.

Det er ingen opplysninger som tyder på at flere gjerningsmenn er involvert.

Store skader

Torsdag ettermiddag ble en kvinne i 20-årene funnet blodig og med store skader, liggende langs Storgata like ved Tess og Kilde skole i Moelv.

Det siste døgnet har politiet hatt en storstilt jakt på den eller de som står bak ugjerningen.

Lensmannen sier at det videre etterforskningsarbeidet vil avklare hva de sikter mannen for.

– Både de tekniske undersøkelsene på stedet sammenholdt med fornærmedes forklaring, vil si hvor alvorlig siktelsen blir, sier Krogstad.

Kvinnen i slutten av tjueårene ble påført alvorlige skader og er operert på Sykehuset Innlandet. Hun har hittil ikke vært i stand til å gi politiet noen forklaring som eventuelt kan gi en pekepinn mot en mistenkt.

– Vi vil avhøre henne så raskt som mulig. Sykehuset vurderer hennes tilstand fortløpende, men vi håper å få snakket med henne i løpet av fredagen, sier lensmannen.

Ikke blind vold

Politiet tror ikke at kvinnen som ble angrepet og skadd i nærheten av Kilde skole i Moelv torsdag ettermiddag, ble utsatt for blind vold.

– Vi har grunn til å tro at det kan være en eller annen form for relasjon mellom gjerningsmann og offer, sa Krogstad torsdag.

Hun er påført alvorlige skader i hender og ansikt, samt mindre skader i mage- og brystområdet. Torsdag kveld var situasjonen hennes stabil og hun er utenfor livsfare.

Målet er å avhøre kvinnen i løpet av fredagen.

Politiet tror det er en relasjon mellom offeret og gjerningsmannen, og at det dermed ikke er snakk om tilfeldig vold. Politiet har også begynt å danne seg et bilde av hendelsesforløpet, men av taktiske årsaker ønsker de ikke å gå ut med dette offentlig.

Krogstad ønsker foreløpig ikke å kommentere om det har blitt benyttet kniv eller andre våpen i forbindelse med voldsepisoden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat