buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
God butikk: Butikksjef på Kiwi Sjusjøen Jørn Håkenstad gjør gode penger på butikken. Han er på sjuendeplass på listen over høyest inntekt i Ringsaker i 2015. Han hadde en inntekt på nesten 8,5 millioner kroner. Foto: Henrik Hornnæss
 
God butikk på Sjusjøen
Jørn Håkenstad gjør gode penger på Kiwi-butikken på Sjusjøen. Selv mener han nye skatteregler må få mye av æren for at han i 2015 hadde en inntekt på over åtte millioner.

Publisert: 14.okt.2016 13:20
Oppdatert: 14.okt.2016 13:22

– Jeg har drevet her i 20 år, og deler man beløpet over alle årene, blir det ikke så høye beløp hvert år, sier Jørn Håkenstad.

Natt til fredag ble skattelistene for 2015 offentliggjort. Butikksjef på Kiwi Sjusjøen Jørn Håkenstad er på sjuendeplass på inntektstoppen i Ringsaker, med en skattbar inntekt på nesten 8,5 millioner kroner. Selv mener han ikke det gir et helt riktig bilde.

– jeg kan nok ikke stå helt for den inntekten på kun et år. Grunnen ligger i nye skatteregler. Uten å ta grep med de nye reglene, ville det blitt mye å betale i skatt for gammel moro, sier Håkenstad.

Suksess

Han legger likevel ikke skjul på at Kiwi Sjusjøen har vært god butikk i mange år.

– Det har alltid vært en suksess. Det går på det jevne nå, som før, forteller han.

Håkenstad sier butikken følger utviklingen til Sjusjøen.

– Vi har hatt en stabil utvikling. Det går i takt med utbyggingen på Sjusjøen, og vi har nytt godt av det. Volumet øker her, og da økoer også sysselsettingen og varevolumet. Vi er på mange måter et speilbilde på utviklingen på Sjusjøen, sier han.

Nå ser han fram til å få nye lokaler til den godt besøkte butikken.

– Nå er vi ferdig med høstferieuka, og går en roligere periode i møte. Fra jul blir det full trøkk ut vintersesongen. Etter påske starter byggingen av nye lokaler, som skal være klare i løpet av våren 2018. Da blir det god plass til både kunder og varer, og vi ser fram til det, forteller Håkenstad.

Hevder listen er feil

På inntektstoppen i Ringsaker finner vi Lars Aksel Larsen, som står oppført med en inntekt på 14,7 millioner i 2015. Han eier et bilfirma, men hevder selv det er helt feil at han er på topp.

– Der må det ha skjedd en glipp. Det er totalt feil at jeg har over 14 millioner i inntekt, sier Larsen da HA kontakter ham.

På andreplass på inntektslista i Ringsaker er Bjørn Harald Norseth med en inntekt på rett over 14 millioner. Tredjeplassen innehar Gunnar Martinsen, som har en skattbar inntekt på over 10,6 millioner i 2015. Knut Magnar Ripsrud på fjerdeplass, er den siste i Ringsaker med en inntekt på over 10 millioner kroner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat