buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
DUGNAD: Tore Olsen (t.v.) og Kjell Pettersen i Idrettsparken med det nye driftsbygget i bakgrunnen.Foto: John Arne Holmlund
 
Kjell og Tore har jobbet dugnad i ti år
Idrettsungdom i Moelv kan takke Kjell Pettersen og Tore Olsen for at Idrettsparken i Moelv alltid er velstelt og klar for bruk.

Publisert: 16.okt.2016 19:40
Oppdatert: 16.okt.2016 19:46

Den flotte driftsbygningen i Idrettsparken er mer eller mindre satt opp på dugnad av nevenyttige modøler. Da det gamle garasjebygget holdt på å falle ned våren 2015, tok dugnadsgjengen affære.

– Vi rev gamlebygget og satte i gang med ny driftsbygning. Uten profesjonell bistand fra byggmester Per Heggelund hadde vi aldri greid dette. I løpet av 2016 har vi jobbet sammen for å sette opp garasjebygget kostnadsberegnet til 1,3 millioner kroner, forteller Kjell Pettersen, pensjonert kjøpmann i Moelv.

10 år med dugnad

Kjell Pettersen (71) er inne i sitt tiende år som dugnadsarbeider i Idrettsparken. Ofte har han med seg Tore Olsen (51) – pappaen fotballspillerne Thomas og Henrik Lehne Olsen.

– Jeg er også driftsleder for Limtrehallen, som vi åpnet i 2006. Hallen til 21 millioner kroner har vært en suksess fra dag én. Moelven IL har allerede nedbetalt 15 millioner kroner av byggelånet, forklarer Kjell, som også har ansvaret for bookingsystemt i den populære hallen.

I Idrettsparken har Kjell og Tore mange timers arbeid hver uke med klipping og stell av tre gressbaner.

Derfor er duoen lykkelige over endelig å ha fått ny driftsbygning til de fire traktorgressklipperne og alt annet nødvendig utstyr.

Kunstgressbane

Nå håper Tore og Kjell på en snarlig avklaring på kunstgressøknaden som er sendt kommunen.

– Vi håper å få lagt kunstgress på hovedbanen innen tre år. Det koster ti millioner kroner, så de er litt av et løft for klubben. Det er fint med gressbaner, men vi innser at kunstgress med lys er påkrevd i dag. I oktober må treningene være ferdig før klokka 18 på grunn av mørket. Det holder ikke, mener Pettersen.

– Hva er det som driver deg, Kjell?

– Jeg har vært i Idrettsparken

siden 1956. Jeg synes det er moro å være med. Dette er arbeid som gir mening. Jeg har to barnebarn som driver idrett. Det gir litt ekstra motivasjon når jeg sitter på gressklipperen å vite at idrettsungdommene har stor glede av gode baner å spille, sier Kjell.

I tillegg til bygging av ny driftsbygning har dugnadsgjengen i Idrettsparken skiftet vinduene og gitt klubbhuset et nytt malingsstrøk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat