23. okt
HUM­PE­TE: Det­te skil­tet har blitt et van­lig syn for bi­lis­ter som fer­des opp mot Sju­sjø­en.FOTO: Trond Lil­le­bo
 
Kritiserer «pinlig kjerreveg til Sjusjøen»
Frps Tor Andre Johnsen etterlyser mer asfalt på vegen mellom Moelv og Sjusjøen. Han skulle helst sett at man oppgraderte hele den 33 km lange strekningen.

Publisert: 03.apr.2017 11:11
Oppdatert: 03.apr.2017 11:20

I forrige uke omtalte HA hvordan fylkeskommunen vil bruke ni millioner kroner på å oppgradere og asfaltere en ni kilometer lang etappe på fylkesveg 216 mellom Moelv og Åsmarka. For lite, mener stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen.

– Det er hyggelig at fylkeskommunen endelig ser viktigheten av denne vegen, men jeg synes det blir feil å bare asfaltere under en tredjedel av strekningen. Det er pinlig at Norges viktigste hytteområde skal ha en så dårlig kjerreveg som ikke har blitt oppgradert eller asfaltert på årevis, sier han.

En skuffet Johnsen mener det generelt er satt av overraskende lite penger til vedlikehold av fylkesvegen på Hedmarken. Personlig ville han ha prioritert vegen til Sjusjøen.

– Vår viktigste turistdestinasjon fortjener en skikkelig veg. Dette handler om prioriteringer, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke