buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
PLANTETRØKK: Seniorrådgiver hos Fylkesmannen, Atle Rustadbakken.FOTO: TROND LILLEBO
 
Må ha mer vegetasjon
Atle Rustadbakken fra Fylkesmannen er generelt fornøyd med tiltakene i Brumundelva, men savner planter og trær.

Publisert: 20.apr.2017 20:26
Oppdatert: 20.apr.2017 20:25

– Strukturen i elva er ok, og tiltakene som har blitt gjort i elva, ser bra ut nå, sier Rustadbakken til HA etter at befaringen er ferdig.

Derfor ser han ingen grunn til at det må gjøres strakstiltak før arbeidene i elva tar en pause mellom 25. april og 25. juni, for at harren skal få gyte i fred. Men rundt Nilsenhølen nedenfor Sveum, er det behov for noen justeringer. Øya som skiller løpet i to, ser blant annet ut til å ha blitt reetablert noe høyere opp i elva enn den opprinnelig lå. Man forventer også at flommen vil endre på noe, slik at det kan komme flere behov. Planter og trær savnes mest.

– Vi er ikke fornøyd med at så mye av kantvegetasjonen er borte, og forventer trøkk på det. Det viktigste vilkåret er at elva skal fungere for fisken i ettertid, og det blir et oppfølgingsprogram her, sier Rustadbakken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat