buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
endelig scene: Musikere som spiller på Brumunddal Live Scene, har hatt ganske kummerlige forhold inne. Nå er utestedet utvides med 95 kvadratmeter, og det er bygd ei ny scene i de nyoppussede lokalene.foto: john arne holmlund
 
Satser på livescenen
Brumunddal Live Scene AS utvider med 95 kvadratmeter og bygger ny scene i lokalene.

Publisert: 17.nov.2016 22:06
Oppdatert: 17.nov.2016 22:21

Det er Susan Diana Melby Fenn som står bak Brumunddal Live Scene AS. Med seg på arbeidslaget har hun ektemannen Bjørn Melby Fenn og andre kjente fjes fra tidligere Bakgården Pub.

– Vi ønsker å omprofilere virksomheten fra tradisjonell pub til mer enn livescene og sportsbar. Med utvidelsen på nærmere 100 kvadratmeter åpner det seg større muligheter for forskjellig underholdning fra den nye scenen vi bygger, sier Bjørn Melby Fenn.

Åpningshelg

Den «nye» musikkbaren åpner i kveld etter en kort og intens byggeperiode. Vegger er revet, trapper er murt igjen, scenen på 20 kvadratmeter er bygd – bakerst i lokalet.

Skjenkestedet midt i Brumunddal har snart eksistert i 25 år. Mesteparten av tiden har Bakgården vært en brun pub – med skiftende eierskap. Bjørn Melby Fenn har vært involvert i driften de siste årene. Nå er kona blitt sjefen.

Tre skaller

Det populære partybandet Tre Skaller setter stemningen når det nyrestaurerte utestedet gjenåpner denne helga.

– Vi utvider for å satse enda mer på underholdning, da i første rekke levende musikk. Brumunddal Live Scene skal være et sted der publikum kan regne med at det står band eller trubadurer på scenen i helgene, sier Fenn.

Utvidelsen av lokalene skjer ved at Sentrum Eiendom AS ved Tom Sørum stiller lokalene til nedlagte Solvang kulturcafe til disposisjon. Disse lokalene ligger ut mot gågata og Øvregate.

Melby Fenn har også planer om enkel matservering nå som lokalene er utvidet.

– Vi snakker om et lite kjøkken og en enkel meny, sier Melby Fenn til HA.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat