buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
VERTINNER: Bente E. Bodin og Vigdis Sandberg. FOTO: PRIVAT
 
De skal servere kongen
Vertinnene Bente Ekeberg Bodin og Vigdis Sandberg får æren av å servere kongeparet søndag.

Publisert: 09.jun.2017 11:05
Oppdatert: 09.jun.2017 11:08

Sammen med Charlotte Holberg Sveinsen byr de på smaken av Ringsaker, både til kongeparet og folket.

Med et innholdsrikt program fylt med mat og kultur fra Nes og Helgøya, forventes det et par tusen mennesker på Tingnes søndag.

Under besøket vil kongeparet avduke kunstverket «Åretak» av Peder Istad.

– «Åretak» er en skulpturbenk som refererer til båttrafikken og den livsviktige kontakten mellom bygdene rundt Mjøsa. «Åretak» symboliserer også kong Haralds evne til å mobilisere folket til «å ta i et tak», sier kultursjef Asle Berteig.

Det er Ringsaker kommune som sammen med Midt i Mjøsa står bak arrangementet. Med flere hundre frivillige er hele Nes engasjert for å gjøre dagen til en folkefest.

Det hele starter klokka 12.00. På scenen står blant andre Mjøsmusikk, Anna Sundström Otervik, Nes sangforening, Snekkersvekara og unger fra Nes.

Det er ordfører Anita Ihle Steen som får æren av å ønske kongeparet velkommen når de ankommer Skibladnerbrygga kl. 13.30.

Før ordføreren leder kongeparet tilbake til Skibladner kl. 13.45, har storbesøket også fått med seg at fylkesmann og nesning Sigbjørn Johnsen slenger av seg finjakka og viser seg fram som en ekte «bygdebølle».

For ikke å skape trafikkaos er vegene til Tingnes stengt søndag. Det settes opp gratis transport ned til Tingnes fra SilverRock og Årengen barnehage.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat