buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Blodspor: Politiets krimteknikere brukte store deler av torsdagen til å sikre spor. Langs Strandgata var det blodspor rundt 30 meter nordover fra stedet hvor kvinnen ble funnet. Her er funnstedet markert med en plastpose og en propantank.
 
Mener siktede brukte kniv til å skade kvinne han kjente
Etter voldsepisoden i Moelv ble den mistenkte mannen sporet opp på Vinstra. Etter en telefonsamtale valgte mannen å melde seg for politiet.

Publisert: 09.des.2016 15:34
Oppdatert: 09.des.2016 22:39

Torsdag ved 12-tiden ble en kvinne i 20-årene funnet blodig og alvorlig skadd i Storgata i Moelv, like ved Kilde skole og bedriften Tess.

Væpnet politi satte umiddelbart i gang en stor aksjon for å finne den antatte gjerningsmannen, som på det tidspunktet var forduftet fra åstedet.

Les også: - Hun var ikke et tilfeldig offer

Politiet hadde særlig ett navn på blokka som ble ansett som svært interessant. Fredag kom politiet omsider i kontakt med den mistenkte mannen via telefon, noe som resulterte i at mannen gikk med på å melde seg ved Vinstra lensmannskontor. Her ble han pågrepet og siktet for grov kroppsskade.

Les også: Siktede erkjenner ikke straffeskyld

Siktelsen kan bli utvidet

Ifølge ringsakerlensmann Terje Krogstad er det ennå for tidlig å si om siktelsen kan bli utvidet til drapsforsøk. Mannen samarbeider med politiet, men han er ennå ikke avhørt.

Les også: Mann pågrepet

– Det er for tidlig å si noe om motiv og hendelsesforløp før vi har avhørt siktede og fornærmede. De tekniske undersøkelsene på stedet vil sammen med fornærmedes forklaring avgjøre hvor alvorlig siktelsen blir, sier Krogstad.

Planen er å avhøre de to involverte i løpet av fredag ettermiddag eller kveld. Begge de to er i 20-årene og opprinnelig fra Somalia. Fredag ettermiddag var planen å få transportert mannen til Hamar politistasjon for avhør.

Siktede kjente offeret

Siktede skal ha vært bosatt nord i Gudbrandsdalen. Krogstad bekrefter at politiet har gjort flere beslag, både på åstedet og på mannens bopel, uten at han ønsker å gå i detalj om hva beslagene innebærer. Krogstad opplyser samtidig at det er en relasjon mellom de to.

– Vi har foreløpig ikke oversikt over hva slags relasjon det er, men vi vet at de kjenner hverandre fra før, sier han.

Krogstad sier siktede skal ha brukt en kniv eller en knivlignende gjenstand for å påføre kvinnen skadene. Lensmannen ønsker ikke å bekrefte om våpenet er funnet.

Tilstanden til den skadde kvinnen ble fredag ettermiddag opplyst å være «alvorlig, men stabil». Hun ligger fortsatt på Lillehammer sykehus, hvor politiet har planer om å avhøre henne så snart hun er i stand til dette.

– Hun er ved bevissthet og ikke livstruende skadd. Sykehuset vil vurdere hennes tilstand fortløpende, men vi håper å få avhørt henne i løpet av fredagen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat