buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Skal gi byen et løft
Slik vil hjørnetomta ut mot den midtre rundkjøring i miljøgata bli med et nytt nærings- og leilighetsbygg i seks etasjer.

Publisert: 03.mar.2017 18:44
Oppdatert: 03.mar.2017 18:58

Leif Atle Viken og Petter Johnsrud ivrer etter å bidra til byutviklingen i Brumunddal og kan egentlig ikke komme raskt nok i gang med utbyggingen.

– Parallelt med reguleringsprosessen vil vi legge leilighetene ut for salg. De kommer ut i markedet om én måned. Bygget blir realisert når folk kjøper leilighetene, sier Leif Atle Viken.

FORSKJØNNER SENTRUM

Det er gjennom selskapet Buttekvern Eiendom AS at Viken og Johnsrud vil fornye kvartalet i Berger Langmoens veg og miljøgata.

– Vi mener at dette prosjektet vil være en veldig forskjønnelse for Brumunddal. Det er et stort bidrag til å løfte området og ikke minst i arbeidet med å skape by, sier Leif Atle Viken.

Etter at miljøgata ble tatt i bruk i 2008 og satte fart på byutviklingen i Brumunddal, er det fortsatt enkelte eiendommer langs miljøgata som ennå ikke er utviklet videre.

– Jeg gleder meg til bygget kommer opp. Det vil bli veldig fint, sier Petter Johnsrud.

KUNNE PASSET I OSLO

Berger Langmoens veg 6 er én av disse eiendommen. I år er det 90 år siden Jenny Økelsrud bygde forretningsgården.

Nå skal Økelsrudgården, som den har hett på folkemunne i mange år, rives og erstattes med et hypermoderne kompleks i seks etasjer. Planen til utbyggerne inneholder følgende:

• Første etasje vil ha ett næringslokale på 160 kvadratmeter med glassfasade ut mot miljøgata. Etasjen vil også ha rundt 30 parkeringsplasser.

• Andre etasje vil ha ett næringslokale på 500 kvadratmeter.

• I tredje til sjette etasje blir det totalt 21 leiligheter. Disse vil variere i størrelse fra 50 til 100 kvadratmeter.

På taket av deler av andre etasje vil det også bli bygd en uteterrasse.

VENTER PÅ AKSEPT

– Slik bygget blir ville det ha vært like flott i Oslo som det blir i Brumunddal, sier Viken.

Buttekvern Eiendom AS er avhengig av å få bygge både høyere enn reguleringsplanen åpner for samt en større utnyttelse av tomta enn det er åpnet for.

– Vi har en god dialog med Ringsaker kommune og vi tror det skal gå greit å få tilpasset utbyggingen slik vi ønsker i forhold til reguleringsplanen, sier Leif Atle Viken.

Utbyggerne har kjøpt et mindre areal av Ringsaker kommune inntil miljøgata for å få til en best mulig utnyttelse av den ett mål store eiendommen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat