buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
AVGJØRELSEN: Seks i formannskapet sikret flertall for tilskudd til Dala. De som utgjorde mindretall med armen oppe, FOTO: JO KJETIL HEGGELUND
 
Takknemlig Johnsen
Sigbjørn Johnsen var svært glad og takknemlig for vedtaket i formannskapet onsdag ettermiddag.

Publisert: 07.des.2016 17:36
Oppdatert: 07.des.2016 17:36

Som styreleder i Brumunddal Fotball har Sigbjørn Johnsen jobbet iherdig det siste året med å få kontroll på økonomien i Brumunddal Fotball.

To ganger har han måtte redegjøre for økonomien i klubben i forbindelse med søknaden om kommunal hjelp. Onsdag gledet han seg over at formannskapets flertall sa ja:

– Jeg er på vegne av Brumunddal Fotball veldig takknemlig for vedtaket i formannskapet. Dette betyr mye for det arbeidet klubben skal gjøre for barn og unge i tiden som kommer, sier Sigbjørn Johnsen i en kommentar til HA.

Styret i Dala-fotballen har i sin redegjørelse sagt at et ekstraordinært kommunalt tilskudd skal gå med til å nedbetale gjeld for baneleie til Brumunddal Allianseidrettslag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat