buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Foto: Henning Holter Christensen
 
Kjemper mot nedleggelse til siste slutt
Romedølene har ikke gitt opp skolekampen. De går i demonstrasjonstog for Romedal ungdomsskole før kveldens kommunestyremøte avgjør skolens framtid.

Publisert: 22.mar.2017 16:46
Oppdatert: 22.mar.2017 16:46

Kommunestyret i Stange avgjør i dag om Romedal ungdomsskole skal leve videre eller legges ned.
Mor og klassekontakt Kari Helene Foss sier foreldrene arrangerer fakkeltog til rådhuset for å vise engasjement i skolesaken. Romedal ungdomsskole er skolen stangepolitikerne har signalisert at de vil legge ned og overføre elevene til Stange ungdomsskole.

- Vi blir veldig lei oss hvis politikerne gjør alvor av å legge ned en velfungerende skole, der elevene ligger resultatmessig over gjennomsnittet for ungdomsskoler i Hedmark. Ingenting er avgjort før ordføreren klubber denne saken i kveld, sier Foss.

Klassekontakten sier videre at det hersker ingen forståelse i Romedal for å legge ned ungdomsskolen.

- Selv rådmannen skriver i høringsnotatet at det er lite å spare på nedleggelse. Derfor er det vanskelig å forstå denne begrunnelsen, sier Foss.

Det er samlet 432 underskrifter i et opprop for å bevare Romedal ungdomsskole. Foreldrene føler at ungdomsskolen er blitt glemt i debatten. Det er bare barneskolene som har hatt fokus, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat