22. aug
 
Sagosen-besøk venter Elverum i mesterligaen
Elverum skal teste seg mot Håndball-Europas beste lag kommende sesong. Blant dem er Sander Sagosens Paris Saint-Germain.

NTB
Publisert: 27.jun.2019 19:10
Oppdatert: 27.jun.2019 19:23

Som ventet havnet en mengde tøffe lag i Elverums gruppe da trekningen av mesterligaens gruppespill ble gjennomført i Wien.

Laget fra Hedmark skal foruten PSG møte Flensburg, Barcelona, Aalborg, Pick Szeged, PPD Zagreb og Celje.

I gruppe B havnet regjerende mester Vardar, tapende finalist Veszprem, Kielce, Mesjkov Brest, Motor Zaporozjye, Montpellier, Porto Sofarma og Kiel.

Det er altså åtte lag i hver av de to gruppene, som betyr i alt 14 kamper i gruppespillet. Laget som havner på 1.-plass, går direkte til kvartfinalen, mens de fem neste havner i åttedelsfinalen.

Elverum er fra kommende sesong oppe på toppnivået der de 16 beste lagene i Europa spiller. De siste sesongene har de derimot spilt på B-nivået, der det er seks lag i hver av gruppene.

Gruppespillet for herrene starter 11. september.

Vipers trakk Metz

I kvinnenes mesterliga får Vipers Kristiansand et gjensyn med franske Metz, som de slo i bronsekampen i forrige sesongs mesterliga.

Metz blir Vipers' tøffeste motstander i gruppespillet. De skal også møte Podravka Vegeta fra Kroatia og Ferencvaros fra Ungarn i gruppe A.

Regjerende mester i kvinnenes Champions League er ungarske Györ, som havnet i gruppe C. Vipers unngikk også toeren fra sist sesong, russiske Rostov, som havnet i C-gruppen.

Kvinnenes gruppespill starter 4. oktober.

(©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke