21. aug
Roald Stenersen "tjuvstartet" på lørdagens kreftaksjon. Til venstre distriktsleder i kreftforeningen Berit Jevnaker og til høyre Nina Utkilen, senterleder på CC Hamar.
Foto: Eli J. Haugen
 
Samarbeider for å fremme kreftsaken
Lørdag inviterer CC Hamar til gratiskonserter med lokale artister for å synliggjøre årets kreftaksjon. Roald Stenersen «tjuvstartet» med å gi noen kroner til aksjonen.

Publisert: 14.mar.2019 15:48
Oppdatert: 14.mar.2019 18:07

I disse dager arrangerer Kreftforeningen årets kreftaksjon. I år går de innsamlede midlene til forsking på kreftsykdommer med lav overlevelse.

CC Hamar stiller opp, og inviterer til gratiskonserter på senteret lørdag. Der stiller Trond Svendsen, Thomas Selvaag Moss, Filiokus og Madelens request opp. Thomas Mølstad har booket artistene, og han skal også være konferansier.

Da HA var på CC torsdag, for å høre mer om arrangementet, hadde distriktsleder Berit Jevnaker i kreftforeningen med seg en innsamlingsbøsse.

Den så Roald Stenersen, og han kom resolutt bort og la på noen kroner til aksjonen.

– Kreftsaken er veldig viktig, og en god sak. Kreft kan ramme alle. Jeg kjenner noen som har fått en kreftdiagnose nylig, sa Stenersen til Jevnaker, som ble både glad og rørt over giverviljen.

Givervilje håper de på også på lørdag. Kreftforeningen vil være til stede i senteret med informasjon og bøssebærere.

Ved siden av at folk kan gi penger av egen lomme, vil CC Hamar gi én krone per besøkende denne dagen til kreftaksjonen. I fjor kom det inn 12.000 kroner etter besøkstall, og senterleder Nina Utkilen på CC håper det blir mer i år. CC Gjøvik har tilsvarende aksjon, og det er et uttalt mål å slå Gjøvik.

– Det ene er at vi støtter aksjonen økonomisk. Vel så viktig er å bidra til å synliggjøre kreftsaken. Det er flott at lokale musikere stiller opp. Det setter vi stor pris på, sier Utkilen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke