buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
­GA­VE: Jan Ron­nie As­pe­li (fra venst­re), Be­rit Jevn­aker fra Kreft­for­en­in­gen, Be­rit Johansen, Hå­vard Wil­helm­son og An­dri Thor Magnusson av­bil­det i for­bin­del­se med lør­da­gens bor­te­kamp mot Brigh­ton; for øv­rig en kamp Liverpool vant 5–1.
FOTO: Pri­vat
 
Liverpool-gjengen samlet inn 38.000 kroner til kreftsaken
Fotballsupporterne i RedHeds Hamar har brukt høsten til å samle inn hele 38.275 kroner som skal gå til lokale barn og unge som er pårørende til kreftrammede.

Publisert: 03.des.2017 20:17
Oppdatert: 03.des.2017 20:20

I starten av september omtalte HA innsamlingen i forbindelse med at byens Liverpool-supportere sparket i gang årets aksjon. Den gangen sa Berit Johansen i RedHeds Hamar følgende:

– I 2014 hadde vi en lignende aksjon, og da klarte vi 20.000 kroner. Nå hever vi ambisjonene enda et hakk. Jeg gir meg ikke før vi klarer 30.000!

Nå er innsamlingen over, og etter full tid kan initiativtakerne Berit Johansen, Håvard Wilhelmson og Ive Odde konstatere at sluttresultatet ble på litt over 38.000 kroner – enda bedre enn ventet. Det kan sammenlignes med en sterk hjemmeseier.

Pengene går i sin helhet til Kreftforeningen i Hamar

Loddsalg og draktauksjon

Liverpool-gjengen har blant annet solgt lodd og auksjonert bort signerte fotballdrakter. Berit Johansen i RedHeds Hamar er naturligvis svært fornøyd med å ha klart målet med solid margin:

– Folk har alle sammen vært veldig positive, både med tanke på å skaffe gevinster og kjøpe lodd. Samarbeidet med blant annet O’Learys og andre aktører har også fungert veldig bra. En stor takk til alle som på en eller annen måte har deltatt, sier hun.

Øremerket trivsel

Distriktssjef Berit Jevnaker i Kreftforeningen er også svært glad for det sjenerøse bidraget. Dette er tredje gang de rødkledde fotballsupporterne gir penger til nettopp denne organisasjonen.

– Engasjementet er helt utrolig. Tusen takk til RedHeds, sier hun til HA denne søndagskvelden.

Pengene skal gå uavkortet til Treffpunkt Hamar, som er et tilbud til lokale barn og unge som er pårørende til noen som har kreft – eller til noen som har gått bort som følge av sykdommen.

– Pengene skal brukes til noen ekstra morsomme aktiviteter for barna, sier Jevnaker.

Hun mener tilbudet er en ren investering i barnas framtidige mentale helse:

– Mange barn og unge opplever at de blir stående litt alene når de nærmeste blir syke. Treffpunkt vil kunne ha en god forebyggende effekt på de unges psykiske helse i framtiden, sier hun.

Alle gode ting er tre

Siden 2013 har RedHeds Hamar – i tre omganger – samlet inn mer enn 112.000 kroner til Kreftforeningen. Supportergjengen legger ikke skjul på at det fort kan bli flere slike aksjoner også i årene framover.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LE­GEN­DE: Den­ne drak­ten, sig­nert av Liverpool-hel­ten Ian Rush, sør­get for noen eks­tra tu­sen­lap­per til årets ak­sjon.
FOTO: Chris­ti­an E. Berg­heim
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat