19. aug
 
Seks ukers Prøysenfest med DDE og Odd Nordstoga
I år slår Prøysenhuset på stortromma, og inviterer til en seks uker lang sommerfest for å hylle Alf Prøysen. På gjestelista står blant annet DDE og Odd Nordstoga.

Publisert: 13.apr.2018 11:08
Oppdatert: 13.apr.2018 12:30

- Vi har planlagt seks "blanke vikuer" med festivalmoro, forteller leder for Prøysenhuset Mari Beate Rise til HA.

Dette betyr at festivalen blir to uker lenger enn fjorårets festival.

I tillegg til klovner, teater for barn og voksne, og daglige arrangementer i og rundt Prøysenhuset, vil flere kjente norske artister i år ta turen. DDE skal holde konsert 27. juli, og Odd Nordstoga spiller 7. juli. 

Om det å få besøk av DDE, sier Mari Beate Rise følgende:

 - Det blir litt spesielt. Jeg tror nok at musikerne i DDE aldri har følt seg helt velkomne i de akademiske kretser. Der har de et slektskap til Prøysen, sier hun.

Barneteater og dyr

Årets festival åpner 1. juli og varer fram til og med 12. august.

Som tidligere år, vil det skje aktiviteter på Prøysenhuset fra morgen til kveld. Blant annet vil det være allsang, barnetimen for de minste, og familieteater hver eneste dag. Det vil også være dyr i Kusvea, og der kan barna være med på morgenstell og gi grisene "solkrem" på.

 - Vi jobber ut ifra tanken om at tre generasjoner skal kunne være her sammen. Her vil det være en trygg atmosfære for barnefamilier og besteforeldre, forteller Mari Beate Rise.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke