buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
EM-drømmen for Norge ble knust etter 1-1 mot Italia. Her er Simen Bolkan Nordli i aksjon mot Portugal. FOTO: Stian Fossum Larsen
 
Klare for VM-playoff etter 1-1 mot Italia
Nicholas Mickelson (18) forble på benken, mens Simen Bolkan Nordli (18) fikk 57 minutter på banen da Norge røk ut av EM etter 1–1 mot Italia i den siste gruppespillskampen.

Publisert: 22.jul.2018 20:01
Oppdatert: 22.jul.2018 20:36

Italia – Norge 1–1

G19-gutta hadde alt i egne hender før den avgjørende gruppespillskampen mot Italia. Seier med to mål eller mer ville sikret Norge videre avansement i turneringen, uavhengig av resultatet mellom Portugal og Finland. Med Portugal tap ville Norge klart seg med uavgjort. 

Klare for VM-playoff

1–1 mot Italia betyr at Norge ender på tredjeplass i gruppa med fire poeng, da Portugal vant 3–0 mot Finland. Gruppevinner Italia og toer Portugal er klare for semifinale, mens Norge ender på tredjeplass og får sjansen til å kvalifisere seg til U20-VM i Polen neste år. 

På torsdag spiller Norge playoff om en VM-plass. Motstanderen blir klar i morgen, da de møter tredjeplassen i den andre gruppa. 

Presset på for tomålsledelse

I en noe kjedelig og sjansefattig første omgang var det Erling Braut Håland som var nærmest scoring for Norge med et skudd like over mål fra 18 meter. 

Simen Bolkan Nordli ble tatt av etter 57 minutter for målscorer i Norges kamp mot Portugal, Eman Markovic. 

Etter 61 minutter spilt, fikk Norge straffe, og Erling Braut Håland satte inn 1–0 fra 11-meters merket, selv om reprisen viste at Molde-spilleren var borti ballen med stamfoten før skuddfoten, og var noe heldig med at scoringen ble godkjent. Scoringen tente håpet for Norge om videre avansement, og Norge presset på for 2-0, som også ville gitt en sikker plass i U20-VM neste år. 

Cirka 10-minutter før slutt utlignet Italia, og det ble vanskelig for Norge, som da måtte ha to mål til. Etter kampen lå de norske spillerne strødd på banen og virket skuffa over å ha røket ut. 

– Jeg er selvfølgelig skuffet over resultatet, men jeg er stolt over prestasjonen. Vi spilte en meget god kamp. Vi tok en velfortjent ledelse, og den kunne kommet før, og så trykket vi på for nummer to. Rett før vi skulle legge om og flytte tårnene våre fram, utlignet Italia. Da ble veien fram lengre, men vi var nær 2–1. Hele kampen var meget godt gjennomført og vi viste at vi er et topplag i Europa, sier G19-landslagssjef Pål Arne Johansen til TV 2 etter kampen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat