25. apr
GLAD FOR RESULTAT: Sigurd Arnekleiv Bækkelund satt i skoledebatt for SV på Stange, og jubler over en oppslutning på 34 prosent i skolevalget på skolen. FOTO: TROND LILLEBO
 
Sigurd jubler over 34,6 prosent
Sigurd Arnekleiv Bækkelund gikk i ringen for SV i skoledebatt på Stange videregående skole, og er lamslått over et skolevalgresultat på 34,6 prosent til partiet.

Publisert: 05.sep.2017 22:31
Oppdatert: 06.sep.2017 10:19

21-åringen fra Hamar er fjerdekandidat for Hedmark SV, og stilte i panelet sammen med blant andre Høyres Kristian Tonning Riise som selv er fra Stange og Nils Kristen Sandtrøen fra Arbeiderpartiet.

SV ble faktisk største parti i skolevalget på Stange videregående skole, og slo både Ap og Høyre ned i støvlene.

Kjempegøy

– Dette er veldig inspirerende i valgkampinnspurten. SU’erne har stått på dag og natt for å nå ut til ungdommen. Nå skal vi sørge for at ungdommen sørger for de få hundre stemmene som vipper Karin Andersen inn og Frps Tor André Johnsen ut av Stortinget, sier Bækkelund.

Han synes valgresultatet på Stange er rett og slett kjempegøy, og inspirerende i valgkampinnspurten.

Lei grå partier

Bækkelund er fra Hamar, men har vært elev på Stange i sin tid.

– Det er veldig moro å debattere på Stange. Elevene er veldig samfunnsbevisste, og ordstyreren var veldig bra. Dette tyder på at de unge er lei av store, grå partier som ikke lover noen retning for landet, mener Bækkelund.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.