26. apr
MELDTE OPPBUD: Styret i Magiske Øyeblikk AS meldte oppbud fredag. De har gitt ut gratismagasinene Magiske Øyeblikk Elverum og Magiske Øyeblikk Hamar. ILLUSTRASJON: Skjermdump fra hjemmesiden til Magiske Øyeblikk
 
Slutt for gratismagasin
Gratismagasinet Magiske Øyeblikk Hamar er historie etter at reklamebyrået bak Magiske Øyeblikk AS, meldte oppbud fredag i romjula.

Publisert: 31.des.2017 09:55
Oppdatert: 31.des.2017 09:58

Det er Østlendingen som melder om konkursen på sin nettavis.

Magiske Øyeblikk AS ga ut Magiske Øyeblikk Hamar, som var et glanset magasin som jevnlig ble distribuert til husstander på Hedmarken.

I 2017 hadde de fem utgaver. Magasinet inneholdt hyggelige intervjuer med kjente profiler fra området, og positive nyheter fra næringslivet.

Åpnet konkurs

Magiske Øyeblikk AS ga ut et tilsvarende magasin på Elverum, Magiske Øyeblikk Elverum. I tillegg leverte de vanlige reklamebyråtjenester.

Dag Stenhammer eide 100 prosent av aksjene i selskapet. Det var styret i selskapet som meldte oppbud fredag, og konkursen ble åpnet i Sør-Østerdal tingrett samme dag.

– Oppbudet kom av at det har vært vanskelig å få det til å gå rundt, sier eier og styreleder Dag Stenhammer til Østlendingen.

Røde tall

Tallene i Brønnøysund taler samme språk. I 2016 hadde Magiske Øyeblikk samlede inntekter på 2,8 millioner kroner.

Underskuddet var på 71.000 kroner, mens egenkapitalen var negativ med én million kroner. I de siste fem årene minus i 2015, har det vært røde tall.

Magiske Øyeblikk AS står oppført i registeret med fire ansatte i 2017, som mister jobben i forbindelse med konkursen.

Advokat Geir Langhelle er oppnevnt som bobestyrer, og han sier til Østlendingen at styret har oppgitt den samlete gjelden til 1,4 millioner kroner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.