buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MOT: Karin Andersen fra SV (til venstre) og Anette Trettebergstuen fra Ap.
 
Spekulasjoner om nytt fylke for Innlandet - Ap og SV sier tvert nei
NRK meldte tirsdag kveld at regjeringen kommer til å slå sammen Hedmark og Oppland til det nye fylket Innlandet. Tor André Johnsen fra Frp slår hardt tilbake mot hard kritikk fra Ap og SV.

Publisert: 21.feb.2017 21:13
Oppdatert: 21.feb.2017 23:06

NRK meldte også at 19 fylker blir til 10 eller 11 regioner og at Oslo får trolig stå alene.

Ifølge NRK Hedmark og Oppland bekreftet stortingsrepresentant fra Oppland Venstre, Kjetil Kjenseth, tirsdag kveld at det er flertall på Stortinget for en sammenslåing av Hedmark og Oppland. Også Frp-politiker Helge Andre Njåstad, skal ha bekreftet dette, skriver NRK.

– SV er mot tvangsekteskap mellom Oppland og Hedmark. Innlandet som region uten oppgaver er bare tull. Hele regionreformen er absurd, sier stortingsrepresentant Karin Andersen fra SV i Hedmark.

– Regjeringen viser sitt sanne ansikt når de nå velger å overkjøre fylkenes egne vedtak for å sammenslå to fylker uten vite hva det skal medføre av ny oppgavefordeling til regionene, sier stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen fra Arbeiderpartiet i Hedmark.

- Trettebergstuen og Andersen har misforstått fullstendig, sier stortingsrepresentant Tor André Johnsen fra Fremskrittspartiet i Hedmark, og fortsetter:

- Mens disse sosialistpolitikerne ønsker å øke skatter og byråkrati så ønsker vi det motsatte.  Målet er å forenkle og effektivisere administrasjonene. Dermed får folk beholde mer av sine egne penger i stedet for at Trettebergstuen og Andersen skal sløse dem bort.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat