buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
VANT IGJEN: Ståle Solbakken ledet FC København til et nytt ligagull. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix
 
Ståle Solbakken tok sin åttende ligatittel som FCK-trener
FC København kunne søndag juble for ligagull etter 3-2-seier mot erkerival Brøndby. Det var Ståle Solbakkens åttende serietittel i Danmark.

Publisert: 05.mai.2019 19:03
Oppdatert: 05.mai.2019 19:07

Tittelen er den 13. i den danske hovedstadsklubbens 27 år lange historien. Solbakken, som for lengst har sikret seg legendestatus i København, har ledet klubben til åtte av dem.

Søndagens seier gjør at Gustav Wikheim og Midtjylland ikke lenger kan ta igjen Solbakkens menn når det gjenstår tre runder. Midtjylland ble seriemester forrige sesong.

Rasmus Falk ble matchvinner da han pirket inn pasningen til Peter Ankersen i mål etter en drøy times spill.

FCK har hatt en eventyrlig sesong og står med 82 poeng på 33 kamper. Gullet betyr at Solbakkens menn spiller mesterligakvalifisering kommende sesong.

(©NTB)


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat