Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
– Drømmer om å bli en av de største

Publisert: 23.feb.2017 19:52
Oppdatert: 23.feb.2017 19:51

Styreleder i Hedmarken Curlingklubb, Kjell Bjørseth, drømmer om at Hedmarken skal få en av de største curlingklubbene i Norge.

– Vi har hatt en eventyrlig vekst siden vi kom inn i egen hall i oktober 2016. Vi startet med 50 medlemmer og er nå oppe i 130. Jeg har tidligere takket Vikingskipet for hjelp til å etablere oss i området. Uten denne starthjelpen hadde vi ikke vært her i dag, sier Bjørseth.

Rekrutteringen til curlingsporten er svært god. Klubben har avtale med Stange videregående skole, som har trening to til tre ganger per uke i curlinghallen. Målet er at 250 av elevene skal ha vært innom og spilt curling i løpet av ett skoleår.

– Nå jobber vi for å få opp et lag for rullestolspillere slik at vi kan ta opp kampen med Halden som huser rullestollandslaget. For oss som klubb er det stort å få arrangere turneringer, Vi har arrangert norgescup og fra 10.–12. mars er foreløpig 12 lag påmeldt til NM for senior og veteran. Hedmarken stiller med tre lag i hver klasse, sier Bjørseth.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke