Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
– Forundring og irritasjon i Bygdelista

Publisert: 17.feb.2017 21:42
Oppdatert: 17.feb.2017 21:42

Frode Sam Hauen i Bygdelista sier strukturendringer som er ødeleggende for utvikling av kommunen, må fjernes fra dagsorden og fokus må rettes mot næringsetableringer og økt bosetting.

– Det vakte både forundring og irritasjon hos mange som er sterkt berørt av den pågående skolestruktursaken at FAU leder ved Ottestad ungdomsskole, Tore Kjetil Stårvik, i sterke ordelag tilkjennega sitt syn på skolestruktursaken. Ottestad representerer mindretallet av kommunens innbyggere. Om den store tilveksten av innbyggere vil komme i dette området i framtiden, kan det vel stilles spørsmål om, sier Hauen.

Han mener det ville vært fornuftig om Ottestad var med i skolestruktursaken.

– Bosettingsområder i Stange sør vil bli det mest attraktive i framtiden. Spesielt i forhold til de store arbeidsplass områdene i Jessheim/Gardermoen–Akershus- nord og Oslo området. Nye E6, en rask jernbane og gode ekspressbusstilbud forkorter kjøretid til/fra arbeid teller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat