15. sep
UTÅLMODIGE: Margrethe Krogsrud, Truls Gihlemoen og Arild Olsen.
 
– Krever reguleringsplan nå
Stange Frp, Bygdelista og Stange Venstre krever at Statens vegvesen snarest leverer sitt forslag til reguleringsplan for fylkesveg 24.

Publisert: 07.des.2016 15:43
Oppdatert: 07.des.2016 16:10

Stange Frp, Bygdelista og Stange Venstre krever at Statens vegvesen snarest leverer sitt forslag til reguleringsplan for fylkesveg 24.

– En trasé fra Støa til Innlandsporten bidrar til å styrke forbindelsen mellom Vallset og Tangen, forenkle tilgangen til de kommende arbeidsplassene på Innlandsporten og styrke bosettings- og sysselsettingsgrunnlaget i bygda. Samtidig blir bomiljøet i Gata betydelig bedre uten massiv tungtransport utenfor stuedøra. Vårt forslag til trasé fra Støa til Innlandsporten berører svært få naboer, og legger knapt beslag på dyrket mark. Traseen går utenfor de viktige kulturminnene i Vallset, sier trioen i en uttalelse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke