15. sep
 
– Nesten uvirkelig
FAU-leder Tore Ketil Stårvik føler en enorm lettelse over at en lang kamp er kronet med seier.

Publisert: 18.nov.2016 20:03
Oppdatert: 18.nov.2016 20:03

– Jeg kjenner lettelse. Utfallet er fantastisk og kan ikke oppfattes som annet enn en seier for lokaldemokratiet. Lokalt engasjement virker. Vi har fått med velforeninger og idrettslag i arbeidene med høringsinnspillene. En 300 meter lang miljøkulvert er veldig mye mer enn ingenting. Vi har vært innforstått med at en sammenhengende miljøtunnel ikke er realistisk, sier Stårvik.

FAU-lederen sier det nærmest føles som om de er i mål etter et lengre langløp. Fokus på Jernbaneverket, politikere, myndigheter og ulike befaringer dreide kulvertkravet i positiv retning. Godt samarbeid har preget diskusjonen og felles fokus med FAU på Steinerskolen har også vært viktig.

– Vi føler framfor alt lettelse i dag. En eventuell mekling hos fylkesmannen ville i verste fall føre til forsinkelse, sier Stårvik.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke